Ansatte

Våre trafikklærere (ansatte)

Truls Antonsen

Truls Antonsen

Daglig leder / Trafikklærer

Truls er kjent for sin rolighet i bilen. Ble uteksaminert ved Høgskolen i Nord-Trøndelag i 2009, og har vært trafikklærer på Aspenes Trafikkskole i Tromsø frem til 2015. I 2016 startet han opp Safety Trafikkskole i Tromsø, og tok med seg teamet fra Aspenes Trafikkskole, og dets lange erfaring over til den nye kjøreskolen.

Gunn Inger Iversen

Gunn Inger Iversen

Trafikklærer

Gunn Inger har lang og bred erfaring som trafikklærer. Hun kom ut fra Høgskolen i Nord-Trøndelag i 1982, og har vært trafikklærer hos Aspenes Trafikkskole siden den gang. I 2016 ble hun med inn i nye Safety Trafikkskole. Gunn Inger er også den som kan undervise på automatgir, for de som ønsker trafikkopplæring på dette. 

Jostein Paulsen

Jostein Paulsen

Trafikklærer

Jostein vil oppleves som en rolig og strukturert trafikklærer. Han har stort fokus på å tilrettelegge undervisningen til den enkelte elev på best mulige måte. Han var uteksaminert ved Høgskolen i Nord-Trøndelag i 2014. Jostein har vært en del av Safety Trafikkskole i Tromsø siden 2016. 

Sindre Johannessen

Sindre Johannessen

Trafikklærer

Sindre sørger for at du skal få en følelse av godt læringsmiljø. Tilpasning av trafikkopplæring til deg som elev er høyt prioritert. Trygghet fra A til Å. Sindre underviser i bil / henger / moped / mc. Han har jobbet på trafikkskole i Tromsø siden 2007, og som trafikklærer siden 2012. 

Jim Kaspersen

Jim Kaspersen

Trafikklærer

Jim får mennesker rundt seg til å slappe av. Dette skaper ro i kjøretimene og dermed godt læringsmiljø. Som elev får du følelse av profesjonalitet til fingerspissene. Han underviser klasse B og A1. Han var uteksaminert ved høgskolen i Nord-Trøndelag i 2014, og startet hos Safety Trafikkskole i Tromsø i 2017. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle